tisdag 15 december 2009

en kulturtant i Melonia

Haha, idag känner jag mig som någon av karaktärerna ur Resan till Melonia, kort, lite tjock och med korta brallor ;-) Finns det någon kulturtant i handlingen så vore jag perfekt.....;-)
Vilken galen hets det är nu så här innan jul, det är som om tid inte kommer att existera efter julen. Vi producerar en bok, många fotografer och ännu fler fotografier betyder en hel massa tillstånd att söka. På tors besöker vi tryckeriet för att sätta färg, klot å sånt. Hur kul som helst men som sagt hetsigt. Men fin blir den, äppelgrön med guld på om jag får som jag vill. Samtidigt gör jag urvalet till årets första utställning, klurar på årets andra utställning, gör bokslut på fakturor och allt annat så bara måste hinnas med innan lör. Då sätter vi oss på tåget och åker norrut. 20 dagar off.
Idag har jag på mig en stor tröja fr H&M, chinos fr samma place och skor fr VOX.

3 kommentarer:

Grommis sa...

Jeg fikk assosasjon til Lille MY i Mummiland! Søt er du uansett:) Morsomt med inspirasjon til klær som passer til mage, selv om min nå er typ 10 ganger så stor som din foreløpig, haha:):)

Jenny sa...

Melonia, Melonia är en sällsam ö. Melonia, melonia!!! Å vilken fin liten "kulturtant" med fina referenser till fin film. Finfint! Tyvärr minns jag inte sången så bra...

liten sa...

Grommis - jag med faktiskt....men henne har jag blivit liknad med i hela mitt liv ;-)
Jenny - fin film!