måndag 17 februari 2014

fokus, fredag, 17:02

Ohh, skör som rispapper idag....detta med sjuka barn och att inte få sova...och lite baciller som ligger och lurar i svalget och bakom öronen....inte supermorsan idag belive you me. Tack och lov för mina föräldrar som kom med sitt pick och pack i morse, Maken reser så jag tar tacksamt emot all hjälp.
Något annat jag också gärna gör när det känns lite motigt är att fokusera på nästa roliga grej i kalendern. Den här gången en Sthlmstripp, på fredag kl 17 går tåget. Hotel, god mat, premiärbesök på Hallwylska museet (har velat besöka det hur länge som helst men av någon anledning har det aldrig blivit av), en och annan drink kanske, Svenskt Tenn och COS såklart, lunch i Moodgallerian och en titt på Leilas nya affär där....och praaaat, vila och umgänge. Ska bli så fint...blir nästan pigg bara av att tänka på det ;-) Men nu hostar Kisen igen...suck, håll en tumme för en hyfsad natt.

Pic; Ellen Roosval/de Mares skor (f Hallwyll), fr Hallwylska museets bilddatabas, hur kul som helst att surfa runt i (mode, pryl och historianörd som jag är)

Inga kommentarer: