måndag 10 februari 2014

glad för vänligheten

Vackra förpackningar och paket går jag verkligen igång på och oftast är det de allra enklaste varianterna som blir finast. När jag shoppade på Artilleriet i Göteborg härom dagen fick jag som man oftast får i kassan, ska det vara en present? Nej sa jag, det är till mig men packa gärna in den väl för jag ska resa långt. Naturligtvis fick jag till svar. Medan den unge mannen i kassan packade in mitt köp valde jag kolor fr Pärlans att ta med hem till Maken så jag såg inte hur han packade mitt paket utan fick bara en vacker påse i handen. Nu idag packade jag upp och blev så himla glad över det fina lilla paket som låg i påsen. Så omtänksamt och rart att göra mig ett så fint paket fast han inte behövde.
 Lycka är ibland en svart sidenrosett.
I paketet? En kakelplatta med bokstaven F på, jag tror att den skall få ligga på köksbordet som karottunderlägg å allmän prydnad.

1 kommentar:

Erika sa...

Fint! Jag köpte ett Skandinavien-underlägg på Svenskt Tenn när vi var i Sverige över jul och fick ett som var inslaget (de hade förberett ett gäng paket) och det var som julafton igen när jag öppnade det på andra sidan pölen. :)