onsdag 20 augusti 2014

påminner! Go bare!

Kom nu ihåg att inte dra på er strumpbyxor el långbyxor (el huvaligen vadlånga tights ;-) för tidigt. Nu är det den här ljuvliga tiden som jag skrev lite om tidigt i somras. Passa på att vara lite mer klädda men ha bara ben, looks fab och är ju så himla skönt. Jag behöver själv påminna mig...i måndags tog jag på mig långa jeans, strumpor och sneakers.....vadå, som om hösten kommer bara för att ungarna börjar skolan...el bara för att det inte är 30 grader varmt ute. Näe hörni, nu passar vi på. I morse fast skyarna var regntunga körde jag barbent, kofta och jacka. Go bare!
 Klänningen är en gammal historia fr Cheap Monday, en over sized t-shirtklänning är verkligen ett mkt användbart plagg, den här har jag haft smal, som gravid, som sovtröja och festklänning, på vinter och sommar, till bara! ben och med strumpbyxor el jeans under. Skön att resa i....el äta en lång middag på lokal i. Nu börjar den bli lite väl tvättad men till en inskolningsdag på dagis funkar den ännu. Jacka, min mors gamla fr Fjällräven. Skor fr Åhlens.
Gummiklocka fr O´clock, skinn och silverarmband fr Attling, dotterns neon armband och mina ständiga ringar just nu.

5 kommentarer:

mis(s)match sa...

Hear Hear!

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Hmmm, jag tog strumpbyxorna idag. Fast jag är rätt glad för det. Så kallt!

Garderobenmin sa...

IWNSUAYCFO - haha, tur att var och en gör som hen vill ;-D

Garderobenmin sa...

IWNSUAYCFO - haha, tur att var och en gör som hen vill ;-D

Librarybeth sa...

Jag är HEEEELT inne på din linje.
Nu är den tiden som alltid är på alla bilder från modebloggare, Zara och jaja you name it. När det är snygga outfits med bara ben.
Inga strumpor här men imorgon kaaanske det blir en slapp byxa men inga strumpor!