torsdag 4 oktober 2012

med plats för bulan

Kollar igenom min katergori Kläder - gravida (i högerspalten), flera av kollagen är ju riktigt fina fortfarande. Detta "jobba på kontors-inspirerade" tex, är mycket fint. Men helst skulle jag vilja ha den här kombon, kanske för att jag är krasslig och ser fram emot en lugn helg i sommarhuset. Men det finns mycket snyggt den här vändan också, båda fr gravid-avd och för o-gravida som också passar att vara preggo i. Slänger upp lite slappis-tips så här inför helgen. Tänk till mysig mössa, coola bågar och väska plus sjal så blir det en helstass....måste fixa mitt photoshop så jag kan göra kollage igen.
En arme-inspirerad jacka fr TopShop-maternity och en tröja som ser underbart skön ut från samma ställe.

Tights fr H&M, jag tycker fortfarande att H&M är bäst på gravid-byxor.
Roliga dojor (inbyggd kilklack) fr DinSko

5 kommentarer:

Linda K sa...

men himmel! gravid alltså? grattis :D

Anna sa...

alltså, gravid - så jäkla snyggt!
tipsar om Polyvore som jag använder för att göra collage :)

liten sa...

LindaK - japp! Gravid! Tredje gången gilt ;-)
Anna - ;-D Ska kolla upp!

Anonym sa...

Haha, jag köpte båda de där blusarna ;-) nya favoriten är vanliga, fast stora kläder från monki, ogillar egentligen övermagenbrallor, så då kan man köra vanliga tajts till stor monkiklänning/skjorta. Lööves gravidfokuset! Och officiellt grattis härliga du! Hälsar AKAF

liten sa...

AKAF - Tack! Officiellt ;-) Håller med om Monkis kapacitet att leverera bra kläder för oss preggos....dock fungerar inte vanliga tights för mig, får häng-röv och ont i magen.