måndag 5 november 2012

mestadels ryggläge

Idag, jag i myskläder och sovtofs. Roligare än så här blev det aldrig. Min rygg (och ben och bäcken) verkar vara lite paj just nu. Håller en skeptisk tumme för att det är öbergående och inte foglossningsjävulen som redan vridit åt tumskruvarna. Hur som beordrade jag mig själv en stilla dag när jag vaknade, efter en mycket dålig natt, i morse. Det här med vila verkar ju fungera....detta kom jag empiriskt fram till nu ikväll då jag började springa runt igen, fixa med middag, tvätt, bad, barn. Sakta ner är alltså ett bra alternativ, frustrerande men bra.

Långkoftan i tunn ull kommer fr Åhlens, linnet fr Sand och mysbrallorna fr Polarn&Pyret.

7 kommentarer:

tingeling sa...

Jag fick ju min 3:a för ganska precis 9 månader sedan. Räddningen nattetid, den här gången liksom förra, var ett "glidlakan" . Det är alltså ett lakan där mitten är av glansigt tyg så att man liksom svischar (well...) runt när man ska vända sig. Används eg. inom äldrevården tror jag, men befrielsen av att kunna vända sig någorlunda på natten. Enorm! Finns att beställa på:
http://www.eliglide.se/Butik/Privatshop
Hoppas ändå att du inte behöver...

liten sa...

Tingeling - tusen tack för tipset, det ska jag minsan kolla upp!

Anna sa...

tänk att du är så snygg när du bara glider runt hemma!
stor tumme för att du inte redan blir sängliggande... kram

liten sa...

Anna - å snälla söta, det var en välbehövlig komplimang ;-D

Sara sa...

Nej men alltså, här har jag inte tittat in på ett tag (alldeles för länge) och så väntas det tillökning? Grattis, så fin du är. Och fy, foglossning hade jag med minstingen, totalt orörlig sista månaderna. Ta det lugnt, lugnt, lugnt!
xxx

liten sa...

Sara - Tack! Jo här händer det grejer! Vi är så glada för vår trea.....även om det är slitigt.

Vesnas vardag sa...

Men grattis! :-)