torsdag 3 januari 2013

2012 - kvartal 4

 Så äntligen kändes det rätt att berätta om hemlisen som växte under hjärtat, whop! Passade på att tipsa lite om snygga gravidkläder i samma veva.

 Jag fortsatte att gilla blått, köra lager på lager och kunde äntligen slappna å släppa fram magen, garderoben blev användbar igen.
På alla helgons var jag grön och blank och bjöd på middag hemmavid. Jag fyllde år i november och passade på att roa mig med en 20 dagar lång önskelista, ville bla ha denna mer än någonting....materiellt, men drömklänningen passade verkligen inte och fick åka i retur.
 Magen växte och det visade sig att mycket i min garderob passar utmärkt för den fortfarande ganska lilla gravidmagen, tex det mesta fr COS. Nya cirkel-blusen fr MMM at H&M också!
 Köpte vita sneakers fr Margiela-samarbetet och längtar till våren då jag tänker dra barnvagn i dem!
Hittade ett par svarta garvidbrallor på H&M och kom (åter) fram till att H&M är bäst på just byxor frö gravida, tröjan fr COS är också en favorit.
 Höstens mesta klänning, fr Åhlens!
När vintern kom på allvar flyttade jag in i min gamla rock och mina Whyred-stövlar med rågummi-kilklack. Ibland med leomössa, ibland med fuskpälskrage.

 På julen var jag knäckt men kände mig fin och bekväm i ett gammalt nummer fr Monki.
På nyår - piggare och kände mig snygg ett tight nummer också fr Monki.

Totti! Vilket år, nytt hus, nytt jobb, bebis i magen, otaliga resor inom landet, fester, middagar, en ny cykel ;-), några hårfärger och ett par frisyrer.

2 kommentarer:

Librarybeth sa...

2012 - ett händelserikt år! Tack för genomgången!

liten sa...

Libby - ;-)