onsdag 11 september 2013

å ändå för varm

Endera drar jag runt på en barnvagn laddad med unge, åkbräda redo för annat barn och en sparkcykel under vagnen, med tillhörande hjälm. Eller så drar jag runt på ovannämnda plus ungen på ståbrädan och en tredje på egen sparkcykel men allt som oftast liftar hon med mig genom att hålla fast i vagnen och liksom vingla sig fram. Ja, det är iaf bra träning men precis vad jag än tar på mig så svettas jag i denna eviga sommar. Idag har jag både hunnit med att luncha med min Svärfar och kirra middag med äppelkaka efteråt för en bästisfamilj. Vi försöker umgås på vardagskvällar, mindre viktigt vad vi äter, korv och makaroner skulle gå, huvudsaken är att vi hinner ses. Hittills har vi varit riktigt duktiga på att orka och jag har utnämnt mig till deras hemmafru i vardagen. Vardagshäng är ju så in i bänken härligt.
Kavaj fr Acne, spetsblus fr Lindex, jeans fr Acne och skor fr VOX

2 kommentarer:

Alexandra M-O sa...

Vi har så sjukt mkt aktiviteter på vardagarna (och nu också på söndagar) att det inte finns tid ens om vi skulle vilja vardagshänga. Det är trist men så här ser livet ut med tre barn varav två har två aktiviteter var. Törs inte tänka på hur det blir sen när bebisen blir stor och bara "du morsan, jag vill börja med hockey och ridning"....

liten sa...

Alexandra - fattar! Med just denna familj är det onsdagar som fungerar bäst, de har två aktiverade barn, vi har "bara" ett ännu så länge. De vuxnas träningar el dyl ligger ju oftast senare på kvällen och vi kör strictly middag med kaffe på maten och sedan bryter vi vid senast 19. Men det är inte enkelt men ack så tillfredsställande när det fungerar.