måndag 16 september 2013

tankar idag


Så närmar den sig sitt slut, den här skjuka och ynkliga ickedagen som ändå fick ett helt ok pannkaksslut och mätta ungar som lekte fint medan jag låg på mattan.
Lite som jag klurat på idag; Om någon bloggare, skriver BB som rubrik till ett inlägg tror ju jag direkt att det ska handla om bebisar på något sätt....jag gör inte kopplingen till klädmärket Bruuns Bazaar...haha, en generationsgrej ev.
En av mina favoriter i modevärlden, Garance Doré, antyder på sin blogg idag att hon kapat sitt berömda lockiga svall, skippat knuten och numera har en "Michelle Williams"frisyr blir jag ohälsosamt nyfiken och antalet gånger jag kollat hennes blogg för en bild på frippan är PINSAMT många på en kväll.
Jag har även klurat lite på huruvida blomskott som bara är en pinne med rötter kommer att ta sig när de planteras...
Blivit glad när jag fattat att tidningen Chic kommit tillbaka, det var en underhållande och glad tidning om stil. Yey!
Börjat planera i detalj vad jag ska göra av min dag helt solokvist i Sthlm om två veckor. Än så länge står COS, Fotografiska (jag hinner se Newton-utst, prisa gud!) och Svenskt Tenn på agendan.
Blivit så överlycklig jag har energi till när jag kom på att min första klipptid på typ 5 månader bara är 3 dagar bort!! Hello blond! Nu tar jag min nya bok och kryper i säng, håll en tumme för en friskare morgondag.

5 kommentarer:

mis(s)match sa...

Oh jag är så nyfiken jag med!

liten sa...

Fattar det!! ;-)

Jessica E sa...

Låter som du har en underbar dag i min stad framför dig :-)

Nu blev jag också nyfiken på hennes frisyr :-D

Anna sa...

att du uppdaterat så frekvent på bloggen gör mig JETEGLAD!
ps. följ Garance på Insta så kan du se en faaaaantastisk liten film på hennes kapade lockar.
stor kram

liten sa...

Anna - Det gör jag! Hon blev mkt snygg....jag typ bestämde mig för att klippa av mitt....men har nu ångrat mig eller kanske snarare skjutit det på framtiden ;-)