torsdag 3 oktober 2013

no, the freaking light in the park over there...

Hösten alltså, när solen skiner är den ju så ljuvlig att man aldrig vill gå in. Allt känns krispigt, nytt på ngt konstigt sätt eftersom allt är gammalt ;-) Plus att folk är sitt snyggaste, lite lagom påklädda, sobra färger och fortf lite snygga efter sommaren.
Jag inviger ny rolig tröja idag, fyndade den på H&M igår, 99 pix! Kavajen är fortf fr Acne, jeansen fr Lindex och kängorna fr Tamaris.
Idag har jag varit så trött så trött, vi hade lite av en hela havet stormar-natt här natten som gick. Alla snurrade runt och bytte sängar med varandra, ett kid sover oroligt, ett annat hostar lungorna ur sig och ett tredje vill komma och mysa....ja se godag då. Alltså lite trött. Mor och far skulle komma framåt kvällen för att barnvakta men kom tidigare så jag fick både avlastning och sällskap. Thank you darlings! Nu ikväll har jag och Kiddet varit i hennes skola och arbetat, vi har tillverkat hennes temabok, den hon ska dokumentera sitt arbete i under det kommande året. Så himla fint och kul, både att arbeta tillsammans med sitt kid men också att se henne med klasskompisarna och träffa andra mammor och pappor. Bra kväll!

4 kommentarer:

mis(s)match sa...

Vilken tröja! Vill ha vill ha!

Carina sa...

Så fin du var idag
Ha en fin fredag nu

liten sa...

mis(s)match - ja den måste du nog ha! Den känns som mycket "mer" än 99 pix.

liten sa...

Carina - Tack så mycket! Trevlig helg!