tisdag 1 april 2014

en udda kavaj för date night

Jag och Maken är bjudna på invigning av en ny restaurang här i stan på torsdag, vilket jag ser fram emot (ohemult) mycket. Jag menar en date night, ny restaurang till vår fina stad, äventyr på en vardag - whats not to like! Började fundera på kläder (big surprise) och kände att det hade varit roligt och enkelt med en udda kavaj som var lite iögonfallande. Typ som den ovan i brokad med smokingslag (bild fr Porter) eller varför inte den under, i kimono-modell som för övrigt är på rea nu om någon känner sig hugad.
En kavaj som sticker ut lite är ju det perfekta plagget att förändra sin vardags-stass med, bara slänga över en tisha el en skjorta så är man klar för lokal. Kanske inte om man som jag är hemma med bebbe på dagarna...då kan en mer omfattande renovering behövas men kommer man direkt från jobbet till skojsigheter funkar det ju ypperligt.
En öppen överdel med paljetter har jag haft på listan länge men aldrig lyckats hitta ngn som ser ut el kostar som jag vill. Denna fr DAY Birger et  Mikelsen är fab men lite för kostsam för min börs.
Pic; netaporter.com

1 kommentar:

Librarybeth sa...

Paljetter, kan man tröttna på det? Tror inte det ;D