tisdag 8 april 2014

Matbaren Härnösand - Skeppsbron 9

Häromkvällen var vi bjudna på invigning av Matbaren Härnösand! Rasande trevlig kväll! Restaurangen var så in i bänken snygg att jag nära på fick glädjefnatt och gick runt och fånflinade resten av kvällen. Hade men dess utom sett hur lokalen såg ut innan geniet David Fahlen fick sätta tänderna i detta projekt blir man än mer impad, för här var det faktiskt ganska fult förut. Sist låg här ett O´Learys tror jag visst. För övrigt är detta historisk mark för mig och Maken då det var här vi träffades för allra första gången...för en sisådär hundra år sedan. Hur som, nu är det galet fint och det är favoriten Vägg i Väggs boss Jonatan Norberg som står bakom även denna pärla. Bistromeny, en klassisk och efterlängtad i vår stad. Ett ställe med ambitionen att vara vårt gemensamma vardagsrum. Strålande tycker vi!
Både innehåll och utseende på menyer och dryckeslistor föll oss i smaken. Man har jobbat med allt ner på detalj nivå med ett mkt imponerande resultat. Snyggt, snyggt, snyggt!
 Som sagt, gott gott gott var det också!
Blandat med små och stora bord, soffgrupper och det stora "sociala bordet" framför det öppna köket där man vill att gästerna ska kunna hänga, blanda flera sällskap som kanske tar en drink innan maten el bara kom in på en drink. Fick tyvärr ingen bra bild på det.
 Vi hamnade i en snygg hörna.
 Rekvisita ur hotellets gömmor prydde sin plats i hyllorna. Love it!
Men jag hängde även vid sociala bordet några vändor ;-)

Inga kommentarer: