torsdag 26 augusti 2010

Mmmmysigt

En perfekt mysig kväll. God mat, klassisk. Skaldjuraröra på kavring till start, lamytterfilét som varmrätt och creme bruleet till dessert. Bubbel till förrättten och rioja till varmrätten. Sedan hem för kaffe och uppdatering med barnvakterna. Life is still good. Maken blev mkt glad för konsten. Jag ska välja en ring efter eget tycke och smak. Jag tänker diamant ;-) Det gäller ju 5 år och 2 barn ;-) ;-) ;-).
Jag körde på beige, mintgrönt och antikt. Top, en mkt gammal fr H&M, linne under fr Lindex, tights fr frk. och skor fr Wera. Runt halsen en anna av Makens presenter, antikt pärlhalsband med vackert hänge.

7 kommentarer:

Linda sa...

finfint! både kvällen, presenterna och du!

liten sa...

Linda - tack!

Linda K sa...

himmel så snyggt! jag har också det där beige linnet, men var finner jag en megaurringad top???

liten sa...

LindaK - haha, det tror jag inte att du har. Det är ett sånt där hålla in magen linne....men snygt ändå ;-) Tycker att det påminner om bodysarna som Madonna hade i ngn av sina dansvideos för några år sedan.

Anonym sa...

Grattis på bröllopsdagen! Maten lät fantastisk - liksom presenterna. (vem är fotografen?) Och klart du skall tänka diamant: modell större störst efter 2 fantastiska ungar och 5 eminenta år som förträfflig fruga! Kram fru O

Linda K sa...

jo! jag har ett sånt, det är en kamp att komma i det men sen sitter det som en smäck :D

liten sa...

LindaK - haha igen då. Håller med, sitter som en smäck! Jag hojtar om jag hittar ngt urringat. Är du verkligen säker på att det inte finns ngt i gömmorna ;-)
FruO - Tack! Han heter Anders Eliasson, inte känd men duktig. Det blir diamant. Ska kolla när jag kommer till Götet i sept! Tjiho!