lördag 15 december 2012

"....rymligare säck, segare knäck...."

Sannerligen är detta den juligaste december jag kan minnas. Vi har en sådan feeling, denna vår första jul i huset. Snön slutar aldrig falla och jag undrar om någon någonsin kommer att komma i tid till någonting vare sig med bil, tåg el flyg. Frustrerande, visst men ändå skönt på något sätt. Att vi tvingas stanna upp lite.....men det är klart, riktigt trist när folk är på väg till roliga grejer. Håller verkligen tummen för käraste svågern och ungarnas kusin som reser upp mot oss i morgon. Just nu då....jo jag kokar knäck, jojo! Sedan...om jag orkar ska jag testa en grej med hyacinterna jag köpte idag..haha, lök-kvinnan. Tidigare....vi har hunnit med både lite julshoping-light, golvtorkning, ganska långa stunder i de nya fåtöljerna framför brasan med senaste Styleby, en makalös middag med kött som Maken tillagat med perfektion, nattning av kids, nu alltså egentid med knäckkok.
Min tröja är fr COS, jeansen i gravidmodell fr H&M och skorna de finska fr Myrornas (jo, jag sover med dem på).

7 kommentarer:

mis(s)match sa...

Allt blir fint med stövlar som är som för dig så högt upp och med lite vidd kring benen. För mig stannar de flesta stövlar längre ner på vaden, tyvärr...
Njut av julstämningen!

Librarybeth sa...

Such a najs outfit och lördag med vad gäller den biten! Så bra dag!

liten sa...

Mis(s)match - jag är sugen på over knees...men de skulle väl hamna i ljumskarna :-)
Libby - thanks!

Erika sa...

Här har det bakats lussebullar och så fick jag ihop två sorters fudge (mörk choklad/pistage och mjölkchoklad/lakrits) får se vad det blir av den. Allt till regnets ackompanjemang, inget vitt på marken här. :)

liten sa...

Erika - just det, ngt med saffran måste jag få till.....och minst ett godis till...kanske fudge!

hallinbloggar sa...

Mysig dag. Ja, gärna filer hyacinttips. Köpte ett rejält gäng på marknad idag och jag har redan huset fullt!

liten sa...

Hallinbloggar - kommer ett snart, typ i morgon! Blev superbra!