måndag 18 mars 2013

amningskläder - eller egentligen damage control ;-)

Tänkte lite mer på det där med post-gravidkläder och den tiden då man är....låt oss säga inte helt fit for fight. Det blir ju gärna ganska mycket mys-stuk på kläderna då och eftersom jag känner mig själv rätt väl så vet jag att jag mår bättre när tom myskläderna känns lite genomtänkta. Ett par olika omgångar med respektabla och representabla mjukiskläder skall alltså plockas ihop. Mina mjukisbrallor fr PoP duger finfint med en snygg kofta och amningsvänligt under. Men kanske en investering i ett par svarta mysbrallor får bli av, H&M har flera varianter.
Med ett av de perfekta basic-linnena, amningsanpassade fr Dote, via glammom.se, under en så snygg kofta som den ovan fr Filippa K blir ju vilka mjukisbrallor som helst helt ok att hänga i gäng i. Lägg till glasögon, lite rouge och en stram softofs så kan man ju ta emot besök ;-)
 Ser riktigt fina ut ju, fr H&M.
Inomhusskor.....just det! Fast det vore så klart coolare med ett par leo-sammetstofflor....sett nått?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Helt rätt! Att utöver värsta svett/mjölk/kräksnubbet och sömnbristen också känna sig "ful" för att man inte här nåt att ha på sig är en nedåtgående spiral. Hurra för fina mjukiskläder! //akaf

liten sa...

AkaF - Precis! Det är inte mycket som behövs för att man ska känna sig lite bättre.