onsdag 20 mars 2013

vi ska verkligen snart göra det igen....

Surrealistisk kväll, vi har varit på BB-info jag och Maken. Inte för att vi inte har koll på vad som kommer att hända men vi har ju faktiskt aldrig fött barn här uppe....plus att den här graviditeten liksom bara har hängt med i livet, en sak bland många liksom. Ingen gravid-yoga, inga andingsövningar eller andra förberedelser. Jisses, jag har ju varken packat väskan eller målat spjälsängen och ikväll förstod jag att det finns inga! bebiskläder på sjukhusen längre...iaf inte vårt. Vi måste ha med oss allt. Put on list....köp pyttesmå pyjamaskläder till bebis....alt inventera förrådet. Börjar där.
Jeansskjorta fr Cheap Monday, långt trikålinne fr H&M, tights PoP och stövlar fr Myrorna

6 kommentarer:

Alexandra M-O sa...

Bebiskläder på bb!!? Det har vi inte sett röken av utan tagit med egna när vi fått barn 2004 och 2008! Vart fanns det?

Librarybeth sa...

Spännande! Magisk tid!

liten sa...

Alexandra - Mölndals sjukh. 2007 och Östrasjukh. 2010, båda kidsen har börjat sin outfits-historia i kläder stämplade med landstingslogga ;-)
Librarybeth - Spännande är ordet sa Bull ;-)

Anonym sa...

Ja, vår lille grabb började sina dagar med "Landstinget i Halland" på rumpan och bröstet i somras. ALLT fanns i Varberg....vilket var tur eftersom vi var helt orutinerade och inte hade någon koll alls. Men då var vi iof förberedda på att allt skulle finnas på plats. :)


Alexandra M-O sa...

Så generöst! Inget man får här uppe heller.

liten sa...

Bara man vet vad man förväntas fixa så ordnar det ju sig...jobbigt läge att komma in dock och inse att kiddet får ligga med rumpan bar ;-)
Alexandra - ja, iaf skönt att slippa ha med annat än åka hem kläder...men som sagt, bara man vet vad som behövs är det ju inga problem.