tisdag 2 april 2013

när smäller det???

Det är inte utan att jag går omkring med känslan av att bära på (vara?) en tidsinställd bomb. När, när, när kommer bebben? Hur känns det just nu? Molar det inte lite i ryggen....är inte trycket nedåt lite starkare nu....känner jag mig lite väl olustig nu.....nä men nu är jag sugen på choklad igen...beryder det att den kommer nu...hehe. I väntans tid får vi väl sammanfatta det med.
Från och med i dag är barnen sk 15-timmars barn på dagis, 5 timmar per dag i tre dagar. Lediga mån och fre, idag var vi ute och lekte på gården mellan dagis och middagsbestyr och sedan orkade hela familjen dra iväg och veckohandla - vilken lyx.
Kläderna då...haha, knäppare och knäppare I guess. Dödksalle och randigt fr H&M, kappa och leopard fr Lindex, DocMartens på fötterna och PoP på benen.

8 kommentarer:

Librarybeth sa...

Milda makter vad spännande!!!

liten sa...

Librarybeth - Visst är det ;-)

Erika sa...

Det börjar göra sig påmint här också att den buffande filuren i magen ju ska ut så småningom...som inom de närmaste sju veckorna...eller fem...eller nio, beroende på hur pigg han är på att lämna ettan. Tillväxtultraljudet imorgon kan förhoppningsvis ge en fingervisning om vad vi har att vänta storleksmässigt iaf. Å för dig är det ju verkligen när som helst, är BB-väskan packad? :)

liten sa...

Väskan är packad! Ett gäng kläder till bebben å några outfits till mig. Jag följer min egen tradition å har köpt å packat ner nya uppsättningar strumpor å underkläder. Spännande m tillväxtultraljud! Det var coolt å se bebben så sent i gravid. tyckte vi. Lycka till!

Erika sa...

Vi har fått följa hans utveckling via ultraljud ganska så frekvent pga de strul med blödningar å annat som varit och är uppe i 13 st än så länge (vi har utskrifter från en del av dem, så första bebisbilderna är klara). Nu blir det ett i veckan till förlossningen för flödesmätningar och så då ett av KUB-testens resultat indikerade att bebisen kunde vara lite mindre än genomsnittet. De gillar ultraljud här. :)

Mormorsglamour- pyssel och inredning sa...

Den döskalltröjan är suverän. Gillas massor.
Så spännande att liten kommer snart...
Kram
Helena

Anonym sa...

Vi väntar bara på ett hack i uppdateringen av bloggen ;-)

Akaf

liten sa...

Erika - bättre att bli kollad lite för mycket än tvärt om!
Mormorsglamour - Visst är den bra, som en accessoar å plagg i ett....typ ;-)
Akaf - hehe