lördag 14 december 2013

¨Berätta om¨ LUCKA 14 - berätta om din stil för ett år sedan

Jag tänker att egentligen är den enda stora skillnaden mellan nu och för ett år sedan att jag var så väldigt markant gravid. Då försöker jag bara hitta saker som gick på men som fortfarande gjorde att jag kände mig som mig själv. Den översta  bilden är fr nyår förra året, min skönaste bästa klänning under hela graviditeten, fr Monki.
Men ofta blev det tight och gravidanpassat nertill och något från den vanliga garderoben som gick på upptill. Ofta uppsatt hår också, enklast så när tröttman regerade och det var svårt att hinna med frisören (och hårtvättarna ;-).
Jag kommer ihåg att berömmet kom för det mest oväntade vardags-stasarna, Monkis senapsgula kofta med randigt under fick tex till och med copycats.
I min plisserade klänning fr COS kände jag mig snyggast under hela 2012, matchade den med slitna jeans fr Acne och mina mesta bästa partyskor fr Prada, stor bula under klänningen men det kändes bara snyggt i dne här stassen.


 Långrocken var poppis även den här vintern, här mitt i midvintern matchad med fuskpälskrage och mina bästa örhängen (nu på lagning) fr Misst.

Tighta kläder var i fokus, magen var så snygg att den blev min bästa accessoar, såg faktiskt ut som en fuskmage ibland...iaf en "på film-mage".
Ja vilka kläder jag än hade el försökte ha så var det min mage som stod i centrum, den som skulle bli lill-Kisen. Vilken resa som stod framför oss utan att vi hade en aning. Min stil för ett år sedan...tight, uppsatt hår, ett försök till vanliga kläder och en stor markant mage mitt i alltihop.

Den talangfulla Emily Dahl ger direktiv och vi andra skriver.

3 kommentarer:

Johannas Retro sa...

Fina du! Älskar speciellt den bruna kappan från loppis!

Ha en fortsatt fin tredje advent! Kram, Johanna

Anonym sa...

For en utrolig bra stil!!!! :-) Takk for at du deler en så spennende oppsummering. -stine

liten sa...

Johannas retro - tusen tack, så snällt sagt! Rocken är ett mkt bra fynd!
Stine - Oj, tack så väldigt mycket! Så glad jag blir!