måndag 2 december 2013

Emily Dahls "Berätta om" julkalender 2013 LUCKA 2

Kul! Precis vad jag behöver, en kalender där någon annan bestämmer vad jag ska förhålla mig till. Perfekt för trötta trebarnsmorsan ;-) Mode-tema i år till och med. Jag missade gårdagens uppdrag, det trycker jag in där jag hinner. Emily är kreatören bakom detta roliga initiativ och om någon annan vill haka på eller hitta andra som är med så läser man om det här.

LUCKA 2 - Berätta om vad du har på dig idag
Ett välanpassat klädval för mitt liv just nu, denna dag, i detta hus, i denna stad. Föräldraledig med tredje barnet, har inte alltid så mycket ork el tid för stilen , lusten däremot är lika stark. Mina dagens måste uppfylla ett par kriterier, först och främst (wierdly enough ;-) är att det känns snyggt/rätt/av mig godkänt, sedan måste det vara varmt (jag bor i Norrland och i ett stort gammalt hus, inga 25 grader inomhus här inte, har många fungerande kakelugnar lyckligtvis), bekvämt (tillbringar stora delar av dagen på golvet med en liten) och inte för skadligt (min lille är tydligen inte rumsren ;-). Blir inte sidenblusar så väldigt ofta dessa dagar. Idag har jag promenerat i snöfall när dagen kom och modd på kvällningen, klipptid på morgonen och konstmöte på kvällen. Där i mellan tre barn som krävde div.
Min stickade tröja är skogsgrön och kommer fr COS, jeansskjortan under är i patchwork - köpt på hm-rea, jeansen fr Cheap Monday och mina stövlar är varma, finska och fyndade på Myrornas. Jag är väldigt förtjust i stövlar som liksom är lite stora och flopsiga i skaftet....lite som om man var liten och snodde pappas...typ ;-)

2 kommentarer: