fredag 7 oktober 2011

Välkomna till Garderoben min

Ni är så många nya de senaste dagarna. Kul! Vilka är ni och hur har ni hittat hit? Say something.

Ni drar vi ut till sommarhuset....sista rycket. Ses där!

12 kommentarer:

Kära Syster sa...

Jag är inte så ny alls, men jag säger ändå något: Hittade hit från Linda K för några år sedan och gillar främst dina outfits och konstprat. Själv vet jag ingenting om konst och blir alltid lika fascinerad när du skriver om ditt jobb. Fortsätt så är du snäll.

Trevlig helg!
/Anna

Anonym sa...

Vanliga jag förstås, alltid lika roilgt att se vad du hittat på att matcha ihop, gammalt och nytt. Och så förstås, fortfarande lite sugen på recept på chokladbollar med kaffesmak (har jag missat det?):)
Trevlig helg
Mia

Anonym sa...

Hej från Finland!
Jag har aldrig kommenterat förrut, men nu vill jag tacka gig för en väldig fin och inspirerande blogg (och förlåt om jag skriver fel - svenska är inte min modersmål... :).
Hittade hit från din kommentar i Ebba v. S.:s blogg, där du tipsade om att prova poncho när man går runt men en bebis, för amningens skull.
Och det var ju en bra tips, har själv en lilla flicka i sju månader, och i våras var ponchon en bra ide.

Så, ville bara säga tack för en fin blogg, du har mycket inspirerande outfits och du skrivwr fint, dwt är alltid kul att läsa nya blogg posts.

Trevligt veckoslutet önskar en trogen läsare från Tammerfors, Finland. :)

Anonym sa...

Blev för en tid sedan tipsad om din blogg av en vän, och när jag kikade in fann jag det så otroligt komiskt att jag vet mycket väl vem du är och din familj, har nämligen umgåtts mycket med din äldsta dotter dagligen då ni bodde på Lindholmen;)Läser din blogg i stort sett varje dag! Finner inspiration i din energi som 2 barns mor och i garderoben din ;)!! Ha en skön helg

Anonym sa...

Hittat hit via google: "bloggar +mode" typ och sen igen via LindaK. Kul med inspiration med human budget! Fortsätt med det :-)
/Anna

Anonym sa...

Har läst din blogg ett par år - och den är en av mina absoluta favoriter. Skäms lite att jag inte kommenterar..Keep up the good work - älskar dina outfits! / Ume tjej

Librarybeth sa...

Jag vet inte hur jag hittade hit :D vi hittade varandra på nåt vis - kanske via Mis(s)match eller Linda K?!! Gillar din blogg!

Anonym sa...

Hej kära! Du vet att jag tittar in. Mest på tuben hem. För att få vara nära en stund men långt borta. Kramar
/ MoLodi

Sara sa...

Jag med! (Om MoLoDi kommenterar, vill jag inte vara sämre...) Jag tittar in hela tiden. All the time.

Kram!

Sara sa...

Hej från hedgehog!
Kom hit via Linda K, eller Librarybeth - och hänger kvar :)

Anonym sa...

Lest bloggen din et par år nå, men er dårlig på å kommentere:) Fra ytterst i havgapet vest i Norge:)

Garderobenmin sa...

Alla - men ohh så trevligt att höra från er! Sverige, Norge och Finland...inte illa alls. Härligt faktiskt! Kul att få hänga med er. Kram ladies!