onsdag 21 augusti 2013

inte konstigt alls

Det är ju oundvikligt tänker jag, att jag blir en kulturtant i Gudrun Sjöden, fast med vassa klackar och lite mindre prickar, ränder och rutor ihop. Elegant kulturtant meets Gudrun typ ;-) Hur som, i höstens utbud har jag funnit mig en riktig vinnare, bylsig men skräddad klänning, i bredspårig svart manchester och med stora fickor på utsidan. Bingo! Den ska jag nog allt lägga rabarber på. Efter sommaren är jag alltid så peppad på det helsvarta igen.....och ett riktigt blekt hår.....åh suck, mitt hår.....en helt annan och egen historia. (Fortf grönskimrande sedan sommarens poolmaraton i Spanien...)
Pic; Gudrun Sjöden

4 kommentarer:

hedgehog-sara sa...

Men vad jag gillar Gudrun alltså - en del av kläderna nu till hösten är så fina så jag dör. Men som du - man får hålla i sig så man inte blir för mycket :)

Librarybeth sa...

Gudrun är ju periodvis hot inom biblioteksvärlden. Fanns en tid då jag var väldigt förtjust i hennes alster, sedan blev det för mkt etno och det funkar inte för mig. Kanske har hon något nu? Den du kikar på ser väldigt fin ut, kommer bli bra på dig!

liten sa...

hedgehog-sara - Precis, jag hittade massor. Kör man enfärgat så är vissa av plaggen riktigt eleganta....plus att de har några mönster som en mönsterjunkie som jag verkligen går igång på. Det med kallor tex!
Libby - Haha, det är väl nästan synonymt med bibliotekarier av en viss generation ;-)

Librarybeth sa...

So true!!! :D