måndag 22 augusti 2011

allt det underbara på kotyr.se

För att fira in den nya årstiden (jo, jag gillar årstiderna) så gjorde jag ett blygsamt litet klick hos de eminenta kvinnorna på kotyr.se, visar som vanligt vid första användningen. Jag investerade i något fr accessoar-avd. Ett tips till er som söker ritkiga statement-smycken, det finns många speciella och unika saker. Men skulle jag klicka loss hej-villt så ligger dessa tre skapelser högt på önskelistan (det är för övrigt rätt mycket rea i webshoppen om fler än jag känner shoppingsug inför hösten). Den underbara blusen överst kommer från Soddu och är ju som en hel installation i sig, så otroligt vacker. Skulle lätt ha den på en presskonferens om det var jag som skulle stå i centrum.....eller kanske ett dag-vernissage....med vem som helst i centrum ;-) Strålande fin!
Kappan från Fräulein von Hast skulle bli min bästa vän i höst, med långärmade tunnstickade koftor och tröjor under, till mina vida senapsfärgade byxor fr Monki och långa skinnhandskar. Med ostyrigt hösthår och rosor på kind....ååh men hjälp, det skulle bli fint det.
Kavajen fr Ulrika Sandtröm skulle jag ha till slimmade jeans, stor hårknut och höööga klackar och jag kan garantera att minst 10 av de som jag delar arbetsplats med skulle fälla någon slags kommentar på en och samma dag.

6 kommentarer:

Frida sa...

Åh, som jag har suktat efter den där kappan! Tyvärr tror jag den kommer bli alldeles för lite använd i mitt liv som mest består av cykling och barnkladd :-(

Garderobenmin sa...

Frida - den är helt fantastisk. Jag skulle gå ut på stan på lunchen bara för att få gå runt i den ;-)

Frida sa...

Mitt jobb ligger tyvärr inte ens på stan, här finns bara skog och forskare :-(

Garderobenmin sa...

Frida - då blir det svårt ;-) I Uppsala va? Tror att min bästis läst där du arbetar....fast det var ju ett tag sedan ;-)

Natalie sa...

Fina fina ord! Tack! Ditt paket skickas idag.. Kram!

Garderobenmin sa...

Natalie - inget svårt med fina ord om kotyr.se, det är ett underbart place i cyber. Ser fram emot vad som komma skall fr Baum.
Paket!!! Ohh the joy!