fredag 9 mars 2012

Mornington Hotel Stockholm X 3

Jag älskar ju som bekant att bo på hotel, älskar. Lyxigt då att ligga och tänka lite på att jag inom kort har ganska många hotelnätter att njuta av. Jag har inte mindre än tre bokningar på Mornington Hotel Stockholm i vår, den första redan på söndagskväll om jag bara blir frisk. Jag har aldrig testat Mornington i Stockholm men jag gillar ju verkligen Göteborgs variant av hotellet och bor alltid där när jag är i stan, så det ska bli ett sant nöja att testa ett till.....många gånger. Det ser strålande fint ut på bilderna....är speciellt nyfiken på lobbyn som tydligen är ett bibliotek....kan ju inte bli fel.
Tom Dixon ovanför skrivbordet, nice!

6 kommentarer:

Librarybeth sa...

Ja, bo på hotell är så najs. Blir inte så himla ofta, i synnerhet inte med fyra kids! Men när reser solo el m Mannen så.... Det där ser väldigt behagligt ut. Vad är det för resa? Jobb? Nöje? En combo?!

liten sa...

Först en jobbgrej, kulturkonferens, och sedan två nöjes, en utan Maken och en med. Gott att tänka på när man tycker att dagen varit en aning grå.

Mamma M sa...

Har bott där med jobbet och det var jättetrevligt! Gillade läget speciellt.

liten sa...

MammaM - toppen att höra! Tack!

Rosie sa...

Ett tips till dig som gillar att bo på hotell och kanske gärna med egen stil:
Story Hotel i Stockholm.
Var där själv i helgen och det var jättemysigt och fint!

liten sa...

Tack för tipset, jag har faktiskt bott på Story massor av gånger. Dock är det lite dyrare än Mornington (om man inte lyckad få en super squeeze) som jag nu kan rekommendera, Mornington alltså. Suveränt!