fredag 9 september 2011

igår

Igår var vi lediga tillsamans hela familjen utan speciella planer eller måsten, inte en enda tid att passa....händer inte oss så ofta men det var väldigt skönt. Några ärenden på stan, korvlunch på Frasses innan helghandling.....det var nyinvigning på vårt Coop......herreminje, fanns kanppt en vagn ledig när vi kom. Man kunde provsmaka sig genom hela affären så varenda pensionär, barnledig och andra dagdrivare som vi hade tagit sig dit. Jag plockade i mig både goda korvar, en liten marängsuisse och en bit av den allra mest ljuvliga rosa prinsesstårta - moahaha, gratis är gott.
Sedan packade vi bilen full och körde genom regnet över Höga Kusten bron och ut till Nordingrå, vackert oavsett väder. Väl här ute eldade vi brasa, mös under filt, åt god mat och fikade med lillebror å han fina familj. Tillsist avslutade kvällen med bastu i skymningen, när vi snubblade säng var klockan 22:10.....har väl inte hänt sedan Hedenhös.
Den gula tröjan är ett budget-tips, 199 pix på Lindex, mycket härlig och precis så slekig och formlös som jag ville ha, kommer bli en fin kompis i höst. Klänningen är fr Velour, jeansen Lindex/Reese Witherspon, kängorna fr Wera och väskan som vanligt Sandkvist. Klockan är DKNY och armbandet faktiskt också Lindex. Färgerna gifte sig snyggt denna dag!

2 kommentarer:

Anna sa...

så fint!
& härligt låter det också :)

Garderobenmin sa...

Anna - Tack! ;-) Good life!