fredag 23 december 2011

julstämning i sidenblus

Ååh jag har julstämning! Den kom sent i går natt, vet inte vad jag stressat upp mig över....eller så här, jag visste nog inte att jag stressat upp mig men igår kände jag tydligt att jag hade det. Men nu, puts väck. Det som hinns med hinns med det andra behövdes nog inte ändå....och Makens julklapp ligger på posten och väntar, en sak att stryka från listan.....som jag ju inte bryr mig om längre ;-) Hur som, jag har julstämning. Gjorde lite sen julklapps-shopping nu ikväll, vår lilla stad har spottat upp sig och har öppet till 21 så här innan jul, jag kände mig riktigt busig som gav mig ut på stan vid 20. Vanligtvis låses dörrarna vid 18. Nu har jag slagit in alla julklapparna, slängt bort det misslyckade julgodiset jag gjorde i morse, gett Kiddo nattvälling och tänker krypa till kojs. I morgon väntar köttbullsrullning och om jag känner fört polkaknäckstillverkning.
I mina fortsatta försök att ha "finkläder" som vardags hängde jag på mig en sällan använd men mycket fin sidenblus i svart flortunt siden över myströjan fr H&Mherr och jeansen fr Lindex, kilklackskängor fr Wera. Blusen är kort bak och lång fram och fr MQ.


Hur ser det ut....ge mig kameran...

2 kommentarer:

Librarybeth sa...

Det blev en cool combo!!! Julstämmingen infinner sig bit för bit hos mig också!

Garderobenmin sa...

Librarybeth - Tack! Tycker dock inte att jag lyckas få fram att blusen är så festlig.....men men ;-) Det kändes iaf lite coolt.