lördag 5 maj 2012

LISTAR

Jag har fått 11 frågor från finfina Anna, en av mina bloggare och också i egenskap av sitt yrke en av mina hjältinnor. Vi får se hur stor orken är när det gäller att hitta på egna frågor...om jag lyckas vet jag iaf tre som ska få en inbjudan att svara. 


Detta är Annas frågor till Moi!
1. jag känner dig inte så väl; kan du presentera dig själv med fem ord? 
Glad, trött, ambitiös, älskande, estet

2. inför en fest: känner du dig nästan alltid säker på vad du ska klä dig i eller velar du in i det sista? Tror ofta att jag är säker men ibland inser jag i sista stund att jag haft fel....då blir det stressigt

3. hur fungerar hushållskassan hemma hos er? handlar ni varje dag eller veckoplanerar ni? lyxigt i början av månaden och blodpudding den 24:e? Oftast en storhandling i veckan och kanske en förstärkning här å där.

4. har du ett tydligt första minne? kan du berätta om det? Jag har ett mycket tidigt minne som kanske mer är som en förnimmelse. Jag sitter i en slänt hemma i byn, på vår tomt. Sommaren är mycket varm och torr för gräset under mig är liksom tort och gulnat. Jag tror att jag har sandaler och att det är fler barn med.....mer än så rymmer inte minnet. Bilden av minnet, om man nu kan säga så, är gulnad....som ett gammalt fotografi.

5. om du bjuder på middag; tar du disken när alla gått, under självaste middagen eller dagen efter? 

Haha, det beror nog på gästen. I den bästa av världar samma kväll men oftast dagen efter

6. du får drömma fritt - med obegränsad reskassa - vad blir ditt nästa resmål? Rom, sedan NY och Karibien...i den ordningen....sedan köper jag boende på Mallorca.

7. alla har skämslåtar, var inte blyg - dela med dig!! Hela Lisa Ekdals första skiva. Älskar, kan utantill!

8. kattungar i all ära, jag tycker inte om djur - är du en djurälskare? NEJ!

9. äldst, yngst eller mittemellan. kanske ensambarn. har placeringen i syskonskaran påverkad dig? Är storasyster och jorå det märks nog då och då.

10. vad är du riktigt grym på? Lösa fejkbrott i tv-deckare, städa paniksnabbt, socialisera, jobba hårt när det krävs, ha koll ;-)

11. avslutningsvis; min stora tjej kom hem igår från en vän i går kväll och berättade att lillebror i familjen haft sådan diarré att han bajsat på sig två gånger (fyra år gammal).
den här mamman sa inget till mig.
ärligt: skulle du berättat om rännskiten? eller skulle du låtsas som ingenting? Trodde jag att det var magsjuka skulle jag kört alla andra ungar än mina egna ur huset....trodde jag att en annan orsak fanns hade jag knipit.

1 kommentar:

Anna sa...

:)
love it! så kul att läsa dina svar, känns som om jag känner dig lite bättre nu.