söndag 15 november 2009

en weekend

Outfiten är fr i fredags, resten av bilderna är blandad kompott från den gångna helgen. I fredags tog vi vårt pick, pack och Kiddet och flyttade in hos två bästisar. De har köpt ett hus, ett grymt fint hus och vi fick bo i det nytapetserade fågelrummet. Jag älskar tapeten, kanske är det den perfekta till vårt sovrum i sommarhuset. Vi får se. Just denna fredag skulle den nyfixade bastun invigas, de som bastade fick var sin lykta att lysa sin väg med på väg till bastun. Hur mysigt är inte det! Jag och Kiddet hoppade över bastandet denna gång men vi hade det toppen ändå. 
Tyvärr hann vi inte stanna så länge hos vännerna dagen efter, efter en överdådig frukost fick vi snällt åka hem och sälla oss till våra grannar, allmän städdag i föreningen. I regn. Eftermiddagen spenderade vi ömsom sovande ömsom mysades i soffan med filt och tjocka sockar. På kvällskvisten hann vi med en kort visit hos grannarna som bjöd på gott vin mm. Sedan middag för endast lilla familjen och åter tillbaka till soffan. Idag har det varit en utedag, trots grått väder och kall blåst. Kaffe med grannar på gården, promenad vid vattnet och som avslutning gladde jag familjen med att laga mina utsökta köttbullar, gräddsås och stekt lök. Jag längtar redan till morgondagens lunch. 
Tapeten heter Waldemar och kommer fr sandbergab.se. Min klänning och tröja kommer fr Monki och skorna fr Whyred.

4 kommentarer:

Malin Z sa...

Tapeten skulle vara klockren i fina sovrummet!

Garderobenmin sa...

Japp!

Hanna Wendelbo sa...

Kul att du gillar min tapet! Jag gillar din blogg.

Garderobenmin sa...

Hanna Wendelbo - Va? Har du designat? Nä men jädrar i min låda, hur skoj är inte detta då. Att du kolla in här. Välkommen och var hälsad. Tapeten är nog en av mina top 5, ever. Duktiga talangfulla du. heja!