torsdag 22 september 2011

skinnärm

Kollade igenom senaste H&M-magasinet och fastnade på den här tröjan....kolla in hur snyggt ärmarna avslutas med skinn. Jag skulle allt bra gärna vilja ha den...helst i helsvart men även så här. Kära vänner på ställen där H&M har ett lite btredare utbud än här, kan ni hojta om ni ser den.

6 kommentarer:

Linda K sa...

abselut! ser finfin ut.

Garderobenmin sa...

LindaK - visst gör den....dyrare än H&M...på bild iaf.

Maria J sa...

Jag har sett den ;-)! Hmm, ett ganska lamt försök att vara rolig. Nåväl, den finns i alla fall på det nyöppnade HM:et i Gallerian (och vi befinner oss i Stockholm). Jag tittade på den i XS(vi delar antagligen storlek) och jaa, den är fin. Skinnet är helt ok, inte jättefint, men det ser inte plastigt ut som vissa billigare varianter kan göra och den är lite vidare än jag tycker den ser ut att vara på bilden. Men, jag tror du både skulle gilla den skarpt och vara riktigt snygg i den. Hör av dig om du vill så kan jag effektuera.

Garderobenmin sa...

MariaJ - oj så snällt av dig.....du är ingen Maria som jag känner IRL va? Jag kanske redan har en på kroken MEN tusen tack ändå! Glad ;-)

Maria J sa...

Nix, ingen IRL kompis ;). Hoppas att du kommer att trivas i den, jag måste banne mig tillbaka imorgon och om inte annat, i alla fall prova ordentligt hemma.

Garderobenmin sa...

MariaJ - haha, ok. Hoppas den passar dig oxå!