söndag 28 december 2014

nyårs-stass

Hög tid att börja klura på klädsel inför nyårsfesten. Vi har i vanlig ordning stort kalas här hemma, många vuxna och nästan lika många barn och det ska bli så himla kul! På nyår beställer vi dess utom catering så ingen behöver "slava" vid spisen vilket är tur eftersom vi har ett späckat schema den dagen. Jag är lite sugen på att köra en variant av de här stassarna. Jag gillar den övre varianten bäst, helt klart och föga förvånande ;-) men hur snyggt det än är så är inte collegetröja nyårsklädsel för mig...om den inte är översållad med paljetter då såklart. Men en egen version av detta skulle nog kunna bli toppen. Jag har en fotsid sammetskjol som min mamma hade som ung....hon var dock smal som en spagetti så det är inte alltid jag får på mig den...provade den i nov och då var den....ok, iaf. Beror nog på dagsformen tror jag, haha. Men om den passar så tänker jag mig att det blir min stil ihop med en vanlig vit tischa, glitriga örhängen och stort hår....och klackar såklart.
Om jag fick gå på Nobel ngn gång skulle jag gärna sporta den här Carolina Herrera-stilen, den här fr Donna Karan dock.
Också ljuvlig, fr Lanvin.

2 kommentarer:

Erika sa...

Vi kör lugnt firande hemma med ett annat par och jag tänkte mig de här byxorna http://www.oldnavy.com/products/res/thumbimg/womens-faux-wool-pull-on-pants-gray-heather.jpg tillsammans med en vit blus med frackbröst och liten ståkrage. Statementhalsband till. Som att fira i mjukisbyxor, fast uppklätt på samma gång. :) Gott Nytt År!

Anonym sa...

Hej, jag har aldrig kommenterat i din blogg men den har blivit en av mina dagliga rutiner, tillsammans med ett par, tre andra innan dagen drar igång.

Tack för en bra och inspirerande blogg :)

Mvh Helena