torsdag 28 januari 2010

pour moi?

Kanske till mig, sent i sommar, när huden blivit en annan nyans än den just nu och bebismagen dragit sig undan någorlunda. Fin iaf, fr FilippaK.

Uppdate; hahahahahahah, Gunilla tycker att detta blir toppen, speciellt praktiskt om jag ska amma, aaahahahaahahaha. Föreställ er det!

7 kommentarer:

Anonym sa...

hej! ja undrar lite över din gröna fina klänning från InWear. köpte en på rea och den klistrar sig runt kroppen! hur gör du för att inte få din så elektrisk???

Garderobenmin sa...

Hej, jo det var ganska trixigt. Jag köpte stärkelse/stryk-spray och sprayade den helt stel ;-) I flera omgångar. Stelhetent försvinner när man tar den på sig. Men jag fick också se till att inte vara torr på kroppen plus att jag tog en minidroppen hudlotion i händerna och liksom baddade nylonstrumbyxorna med. Det hjälper också lite. Plus att jag ångade upp badrummet och lät den hänga där i fukten. Trix trix ;-)
Fast riktigt bra blev den inte för än jag kemtvättat den en gång. Det är nog min bästa rekommendation, men det orkade jag inte vänta på innan jag hade den första gången.
Lycka till!

Linda sa...

tack! då behåller jag den nog ändå :)
det var jag som var så anonym ovan :D
trevlig helg!!

Garderobenmin sa...

Linda - gör det! Man känner sig ju så fin i den. Tidigt i sommras använde jag den till bruna bara ben och hööööga vassa klackar och med många knappar uppknäppta i halsen.....drop dead gorgeous! ;-)

Gunilla sa...

Jättesnygg och praktisk om du ska amma. ;)

Garderobenmin sa...

Gunilla - jag tror att jag skrattar på mig, den mentala bilden av din idé är för kul. Aaahahahahahaha!

Gunilla sa...

Det bjuder jag på! :D