torsdag 23 september 2010

fullt upp

HInner ju inte ens redovisa det jag lyckas dokumentera.
Bästa raraste Dalkullan är här och umgås med mig några dagar. Jag har en grupp tjejer som likosm fanns runt mig när jag blev ganska mycket av den jag är, under universtitetsåren då mycket liksom föll på plats...eller vi iaf testade hur pusselbitarna i livet skulle sitta samman. Hur som, de är de bästa av kvinnor och jag saknar dem ofta och nu är en av hjärtevännerna här. Det var ett år sedan sist så vi har ju en del att prata om....;-)

Men jag ligger som sagt lite efter i min rapportering. I förrgår trotsade jag min förkylning, piffade mig lite och följde med Maken på lokal, i egenskap av fru. ;-) Det är alltid lika fnissigt. Men det var en härlig kväll med underbar, UNDERBAR mat. Hör här bara, kantarellsoppa med svart trumpetsvamp och klämma med rökt renhjärta, hjortytterfilét med kantarellkräm och chokladbakelse med youghurtsorbet. Restaurangen är en annan grej som jag varm rekommenderar i Härnösand, Vägg i Vägg. Ypperlig restaurang, helt makalös mat och väldigt härlig stämning. Härnösandare, gå dit! På fredagarna kör de Casual Friday, en varm rätt för 149 kr tom inkl ett glas vin tror jag.
Jag blev inspirerad av Carlas blåjeans och rotade runt i garderoben efter ett par. Till det tog jag min nödblus, den jag alltiod plockar fram när jag inte har något att ha på mig. Köpt på superrea på H&M för typ 12 år sedan. På fötterna stövletter fr Whyred.

2 kommentarer:

Dalkullan sa...

Finaste du, visst var det mycket av det vi blev då som vi är idag, det är inte första gången du beskriver det så fint så ögonen tåras!!! Det var så härligt att få hälsa på och bo hos er några nätter, få träffa dig och minifiningarna och maken såklart! Hoppas hoppas vi får ses snart igen! Man tankar så mycket värme och energi i sällskap av finaste vännerna! Kärlek till er!

liten sa...

Kärlek Kärlek!!!