tisdag 21 september 2010

packråd till FruA

Jag har klurat lite på några pack-råd till FruA som bloggar här; entillanna.blogspot.com Hon åker till NY i dagarna (lucky!) och ville ha tips på vad som skulle med i väskan. Kommer således här. FruA, jag har tänkt ut basen, såklart behövs mer än så här men jag tror att du klarar dig långt med något liknande. Lägg till ett gäng smycken, glajer, tishor/linnen och en snygg spets bh att ha under skira kläder så är du hemma...el borta haha.
En kavaj! Såklart. Över jeans, kostymbralla, klänning. Denna fr TopShop.
Klassiska jeans - oumbärligt. Dessa fr Acne.

Toppar. En vardags som du ändå kan känna dig fin i. För mig är det en klassisk randig top, gärna med trekvarts ärm. Då kan man tex lägga till fina armband, till svarta byxor och klackar så blir det resturangfint. Denna fr H&M.
En fin, skir, bekväm blus. Funkar på museet, restaurangen och klubben. Denna fr Rodebjer.
Svarta byxor med skräddad look. Förklaring överflödig. Dessa fr TopShop
En svart klänning som med olika styling kan funka både på dagen och kvällen. Denna fr H&M.
En scarf. För mig mycket nödvändigt. Kan användas för att klä ner en outfit eller klä upp. Denna fr H&M
Klackar. Inte för höga, kan funka på dagen men ändå lite party. Dessa fr Hope.
Sneakers, spara fötterna!

Jag väljer herriga promenadskor snarare än ballerinas om man ska gå mycket. för mig är ballerinas för platta för sightseeing. Dessa fr TopShop

7 kommentarer:

Malin S sa...

Ska till hufvudstaden om några veckor på kurs. Tar nog och copy-cat:ar det mesta från det här, hur bra som helst! Är väldigt sugen pålite shopping snart, vill du göra sälle?

liten sa...

MalinS - Kul med kurs! När? Jag ska ner den sista sept. Klart vi ska shoppa om vi kan synka....måste vänta på lön bara ;-)

fru a sa...

tack rara du! såklart hann jag inte se innan jag åkte, men kan med glädje meddela att jag lyckats pricka in en hel del av dina tips :) och att väskan bara vägde nio kilo!!!

Anonym sa...

Just nu kan jag säga att din packning är för varm för New York ;-) Igår hade vi 30 grader och idag blir det 27... imorgon 30 igen.. Jag som vill börja använda jeans och koftor! Fast nästa vecka blir mer normala 22-24 grader. Hoppas din väninna får det bra i underbara N.Y! Hälsningar Sara

liten sa...

FruA - jag såg att jag nog var för sent ute....typiskt.
Sara - Vem är i NY? HärnösandsSara? FruF alltså? är du i NY eller är det en annan Sara.....som jag också känner eller..... Har jag fått hjärnsläpp?

Anonym sa...

He, he! Bara en helt annan Sara som har hittat hit från Linda K! Jag bor i N.Y sedan fyra år tillbaka. Du har inte fått hjärnsläpp :-)

liten sa...

Sara - haha, jaha. Tur. Kul att du hittat hit!