måndag 13 september 2010

Pjhu

Det var sannerligen härligt att få åka iväg och ha ett helt dygn för sig själv MEN också ganska läskigt och sedan skönt att komma hem. Men som sagt, jag passade på att njuta av min egen dag. Jag flög ner til Gbg med morgonplanet och kom precis i tid till pressfrukost på jobbet, nice. Sedan avvek jag innan jobblusten satte in, promenerade till mitt hotel, Mornington för att checka in. Riktigt fint hotel, coolt inrett med många fina detaljer, precis som jag gillar det. Lobbyn ovan var inget undantag.
Jag både reste och gjorde stan i min sköna långskjorta från Lindex och chinos fr H&M, klackar fr Wera och kavaj fr Acne. Jag slängde bara in väskan på rummet och vände ut på stan igen, en kvinna med ett uppdrag. Juveler!

I femårig bröllopsdag fick jag en ring av Maken, som jag själv fick välja ut. På Börjessons Guld&Konsthandel i Göteborg hittade jag my precious i fredags.....jag älskar den...kanske ohälsosamt mycket ;-)
Efter mitt fynd och lite spontanshopping på Monki firade jag med en smaskig lunch på Barsidan, oxfilét, pasta och tryffel och eftersom jag hade ett dygns semester sänkte jag även ett glas rött utan att tveka.
Efter date med kära rara FrökenD promenerade jag tillbaka till mitt fina hotel och kröp ner mellan sköna lakan och tog en välbehövlig paus.
Som sagt, hotellrummet hade många fina detaljer, tex vackra glas och tekoppar framställda. Tet de bjöd på var Kusmi. Trevligt!
Även lyxiga och fina badrumsprodukter.
Tapet - också fin.
Efter vilan piffade jag till mig för att möta upp vännerna innan vernissagen. Ser ni? Jag fick till mina tvåfärgade naglar som jag ville testa. Ganska svårt men jag blev nöjd.
Jag kollade konst i en klänning som ser ut som en stor väst, fr Monki och samma klackar fr Wera.
På Elite Park skålade vi i bubblor och jag njöt av att träffa finingarna igen. Vernissagen var toppen, lite konstigt men skönt att inte behöva jobb-mingla utan bara mingla. Efteråt var det party på kontoret och vid midnatt var jag hemma på hotellet igen. Ljuvligt att krypa ner i en säng och veta att man får sova ostört en hel natt.
Efter sovmorgon de luxe och en lång hotellfrukost i sällskap av både Svenskan, Dagens Industri och DV Mode mös jag lite till på rummet innan utcheck och hemresa. Jag reste bekvämt i tisha fr Monki, chinos fr H&M, ny kofta fr Monki, nya strumpor fr H&M och klackar fr Wera. Om det var fint att komma hem? Grin-skönt var det. Tjejerna och Maken, det är grejen det!

9 kommentarer:

Jenny sa...

Fantastiskt att du kom! Snygg som alltid också. Och vilken ring...

liten sa...

Jenny - det var härligt att få hänga med dig! Kram!!!

Malin S sa...

Låter, och ser, som om du hade ett fantastiskt dygn! Och vilken ring sedan, måste snarast beskådas :) Borta bra men hemma bäst är ju verkligen en klyscha, men ack så sann.... Kramar!

liten sa...

MalinS - ibland måste man liksom åka bort för att vilja vara hemma. Kram.

Grommis sa...

Ah, fine negler, fin ring, hotellet så fantastisk ut - og du like så! Du er en stor inspirasjon:)
Men jeg trodde dere bodde i Gøteborg, eller har dere flyttet?

liten sa...

Grommis - tack så snällt. Jo vi har flyttat lite på prov. Känner efter hur det känns.

Anonym sa...

Det var kul att ses i minglet! Kram fru O

liten sa...

FruO - visst var det! Kom upp å hälsa på nu!!! El till sommaren kanske....å sluta fnissa, man kan åka till norrland ;-) Hälsa herrO det också!!!

Marre sa...

Underbar ring! vill också ha! =) Kram