måndag 27 maj 2013

koll

När jag började blogga för fem år sedan var det utan tankar på att ngn skulle läsa el titta. Min första blogg var ett sätt att försöka hålla koll på min egen stil när jag precis blivit mamma för första gången och kände mig mer än lovligt stilförvirrad och vimsig. Men sedan utvecklades bloggen och blev något av det roligaste jag pysslat med någonsin och till min förvåning har ni blivit ganska många som tycks gilla att titta in och än mer förvånande var att jag fick frågor om stil, önskemål om tips och ljuvliga komplimanger om att inspirera. Bla bla bla, jag tror dock att just nu är vi (jag såklart) tillbaka i att försöka hålla koll på mig själv igen. Känner mig inte så mycket stilförvirrad kanske men jag behöver bloggen för att inte hemfalla totalt åt fläckiga tights och nerkräkta tishor som göms under en storkofta....typ så. Lång förklaring till att jag är en smula tråkig dessa dagar och att jag är fullständigt medveten. Hoppas ni hänger kvar tills jag blir lite roligare igen....och lite snabbare i tanken.

Tröja fr COS, scarf fr H&M, jeans fr Lindex och sneakers fr Margiela for H&M

5 kommentarer:

Anna sa...

it's all in your head!
jag blir fortfarande inspirerad av dig och du klär dig smashing - trots att du är hemma.
skulle vilja säga att det är en konst att klä sig både bekvämt och snyggt.
heja dig!

Maria G sa...

Å, jag hamnade här i vintras, på jakt efter gravidinspiration. Och det har jag verkligen fått, jag väntar också mitt tredje nu och jag kan säga att det hade varit betydligt fler trista kläddagar utan inspo från dig. Och bara att någon öht bryr sig med en nyföding hemma kommer hjälpa om nån månad då det är dags för oss. Du har verkligen stil! Tack!

Anonym sa...

Jag tycker det är fint att du är o-rolig och osnabb emellanåt. Det blir lite mänskligare då. Eftersom jag själv är i en period när jag känner mig sliten och sunkig hela tiden så uppskattar jag de mer vardagliga "hålla ihop livet outfitarna". Inspirerande för den trötta! När det bara visas glammmiga ytor blir det tillslut bara trist (enligt min smak). De bloggarna lämnar jag därhän. En god blandning gör susen! Heja!

mis(s)match sa...

Jag inspireras ändå!!
Keep up the good work!

Librarybeth sa...

Givet - och du är inte tråkig!!! Varken i inlägg el outfits, barrasåruvetde :D