torsdag 6 juni 2013

att fira


När folk diskuterar nationaldagens firande eller icke firande hör man ofta "vi har ju ingen vana av att fira nationaldagen" eller "hur ska man fira egentligen.....skratt skratt" eller något annat som understryker att dagen är en smula överflödig. Ni är alla galna, galna! Jag som gillar att fira både ditten och datten är mer än glad över att nationaldagen är en helgdag numer och tänker fortsätta ta tillfället i akt att fira vårt fina land nu när tillfälle ges. Höjden av lyx faktiskt, att vi nu har en helgdag om gjord för somriga kalas men där det inte finns en massa förutbestämda sätt hur vi ska fira och med vilka. Vi brukar tex alltid försöka få med komponenterna champagne och tårta, gärna utomhus. Men det varierar lite utefter ork och förutstättningar. I år inget bubbel men väl ett litet glad iskallt vitt och tårta. Som sagt, jag håller frirarfanan högt, ni som inte ids styra upp kan få komma till mig på kalas ;-)

2 kommentarer:

Marre sa...

Här bakades det en tårta av Maja:-) Söta maken kom hem med blomma efter lite jobb:-) Klart man ska passa på att fira lite när tillfälle ges:-) kram

Jessica E sa...

Jag är av samma åsikt!!! Tycker vi kan fira just för att vi har haft så förbaskad tur att inte vart ockuperade eller haft krig på länge!!!

LEVE SVERIGE!!!!