tisdag 25 juni 2013

out and about

En hejdundrande rolig kväll, ni vet en sådan där kväll då man skrattar sig halvt fördärvad och somnar i vetskapen om att om skratt förlänger livet så vann vi minst tio år ikväll. Mycket har avhandlats och i princip allt kunde vi skratta åt, vissa grejer mer rumsrena än andra. Valet av restaurang, maten vi åt eller vilka andra som var där var helt sekundärt, sällskapet gjorde denna kväll till ypperlig.....även om det hade varit tacknämligt i fall man hade fått hallon i sin mojito-raspberry och att personalen kunnat byta ölkagge till pumpen...men men, som sagt sekundärt när några av de allra bästa satt vi bordet.
På de ngt gryniga bilderna har jag tröja fr COS, chinos fr H&M, skor fr Whyred ch väska fr Chloé

7 kommentarer:

Miah sa...

Låter som en underbar kväll! Måste få fråga, finns hamnkrogen kvar? Saknar Härnösand om sommaren och alla fina minnen från ett annat liv med en annan man och andra vänner vilka inte en enda finansiärer det liv jag lever idag?

liten sa...

Miah - Hamnkrogen finns kvar, absolut. Nya ägare sedan ngt år dock. Har du bott här?! Förstår dock inte riktigt vad du skrivit efter det ;-)?

Librarybeth sa...

Snygg outfit för en toppenfin kväll!

Miah sa...

Jag har bott i Härnösand 2 omgångar. Först när jag pluggade och sedan efter 2 år på annan ort så flyttade vi tillbaka. Sammanlagt 5 år tror jag.

* finansiär = finns i. Dvs jag lämnade min man helt plötsligt efter 7 år tillsammans efter en liten livskris, lämnade Härnösand och drog till Sthlm. Iom det så lämnade alla de vänner vi hade tillsammans mig. Det känns som ett annat liv och nu 5 år senare har jag 3 barn med en annan. Jag saknar Härnösand massor och tycker det är en ljuvlig liten stad. Massor med fina minnen. Är ursprungligen från Timrå. :-)

liten sa...

Libby - tack!
Miah - 5 år å 3 kids - bra jobbat! Jag har fått till mina 3 på 6 år! Livet kan ju verkligen vända fort, både upp och ner. Vi håller tummarna för fortsatt uppgång!

Miah sa...

Uppgång är bra! Mellan min äldsta och yngsta är det 3 år och 3 månader :-)

liten sa...

Miah - bra jobbat! ;-)