torsdag 20 juni 2013

hoho?!

Jag ser ju att ni är här....vilka är ni och vad hittar ni på idag...alt i morgon?
Här förbereder vi oss för avfärd mot sommarhus och midsommarfirande för att sedan turnera vidare norrut mot svärisarnas sommarviste. Så, packning gigantomundo och handlingslistan from hell slipas det alltså på just i detta nu. Ni då?

8 kommentarer:

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Jag äter en bulle, i vanlig ordning, och planerar ingenting. Rätt skönt, på sitt sätt. Dottern har opererat ögat så vi blir hemmavid. Ska väl grilla och äta jordgubbar iaf. Ha en fin midsommar!

Anonym sa...

Jag borde jobba för när det är klart så kan jag börja känna in midsommaren, men jag läser bloggar istället.

Glad midsommar
//Åse

Anonym sa...

Jag packar husvagn och drar mot Övikshållet. Imorgon midsommarbuffe, dans på restaurang och några lata dagar.

Glad midsommar:-)
//Mia

Anonym sa...

Jag packar husvagn och drar mot Övikshållet. Imorgon midsommarbuffe, dans på restaurang och några lata dagar.

Glad midsommar:-)
//Mia

The Queen of fucking Everything sa...

Har tillbringat en toppendag med mellanungen som är på sommarlovsbesök med en kompis hos dennas morföräldrar. En sån där dag man sparar och tar fram många, många mörka vinterkvällar framöver:-)

Maria sa...

Midsommar är ingen jättestor grej för mig, men vi åker till Blekinge för att hälsa på lite släkt. Hoppas ni får en bra midsommar! /Maria M

Jessica E sa...

Vi skulle ha åkt till mina föräldrar i Södermanland och firat midsommar men blev hemma då jag och den 1 v gamla sonen blev inlagda på Sachska barnsjukhus då sonen varit lite slö och inte velat ät som han skulle..Läskigt trots att man nu är tre barns mor och borde vara lite rutinerad.

Nu är vi hemma på permission och det verkar som att lillfisen åkt på en urinvägsinfektion så det blir återbesök idag för sista provsvaren och utskrivet pencillin.

Hoppas nästa midsommar blir bättre!

liten sa...

Hej alla! Thanks for sharing ;-)
Jessica - fy så otäckt! Hoppas det går åt rätt håll nu! Grattis till sonen!!! Rutinen verkar vänta på sig ett par månader...tror att hirmonerna kommer ivägen för rutinen ;-) Som sagt, hoppas det blir bättre fort. heja heja!