söndag 25 oktober 2009

Sköna söndag

Sovmässigt har det verkligen varit en ljuvlig helg. Kiddet har haft den goda smaken att sova till 8 i lördags och till 8.30 idag (alltså gamla tiden, så vi klev upp 7.30 men mer mycket mer sömn i kroppen än så). Underbart för alla inblandade. Förmiddagen har spenderats hos två raringvänner, de bjussade på brunch de luxe, verkligen de luxe. Allt fanns, inklusive helt fantastiska amerikanska pannkakor som jag vräkte i mig med honung på. Värdinnan  fick ett knippe blommor av de allra underbaraste kulörer och värden fick en prasslig påse fylld med hallongrottor, eller som Kiddet kallar dem, hallongrodor. 
Kiddet somnade i bilen hem, just nu sussar både hon och Maken men de måste nog vakna snarast om det ska bli någon ordning på allt ikväll. 
Jag kör med lite missmatchat lager på lager idag. Sidenjacka av märket Ernest som jag fyndat i Paris, sidencrepe-blus fr FilippaL, jeans fr Acne och gårdagens kängor fr DinSko. 






















I håret är det premiär för min skinnrosett fr Prada. Köpte den i Italien förra hösten men har liksom inte kommit på hur jag skulle ha den. Detta blev ju toppen tycker jag. Lite på sniskan sådär.

6 kommentarer:

Gunilla sa...

Verligen fint och lite annorlunda hårsmycke!

Marre & Brollan sa...

Det blev ju super med rosetten! =)

Brollan hälsar att han tycker texten är ful =)

Kram från Nordlanders

Garderobenmin sa...

Gunilla - tack, visst är det!
Nordlanders - Tack. Vadå ful? Jag skiter väl i hans jävla hund ;-)

Linda K sa...

finfint! har ett likadant fast grått, det åker bestämt på mitt lilla hår endera dagen :D

Pia Wester sa...

Jättefin! Coolt med accessoarer i annorlunda material.

Garderobenmin sa...

LindaK - jag valde mellan grått och brunt ;-)
FFP - tack! Håller med.