torsdag 25 februari 2010

röd

Kul, det är så kul att sätta samman utställningar. När man kommit så långt att det är dax att placera ut verk, då är det riktigt lajbans. Trots detta är jag riktigt trött och sliten. Gravid och en förkylning som ligger och gror tror jag, tur att det är fredag imorgon. En helg, helt ouppbokad. Dagen fick en härlig start, bokrea på bästa fotoboks och konstboks-handeln. Många fynd blev det. Denna dag fick även ett mycket trevligt avslut. Vi hade några vänner här på en halv-spontanare......eeh, om ni kollar Solsidan på tv4 så fattar ni, smärtsamt rolig igenkänningskomik. Hur som, vi hade några vänner här på vardagsmiddag. Hur skönt häng som helst, föutom att Kiddets humör är en aning.....låt oss säga pendlande :-) Men annars, en superhärlig kväll. Thanks. 

Svart tröja fr H&M, t-shirtklänning fr One Teaspoon, mammatights fr H&M och kängor fr Wera. Runt halsen en fågel fr Arena CPH.

2 kommentarer:

Malin Z sa...

Ahhahahahaa, gick lite fort när jag läste, "Fotoboks" blev "fotbolls", hahahhaa!! Tror inte det va!? Fin som vanligt, kram!

Garderobenmin sa...

MalinZ - hihi, nä skulle inte tro det ;-) Kanske om ngt år när Elly spelar i knatteligan.....fast jag tror mer på brottning faktiskt.