onsdag 22 juni 2011

sommarfest

Avslutningskalas på kooperativet idag, ovan Maken med Kiddo i knä. Kiddet hade ny klänning, fått luggen klippt och var ganska exalterad. Kl 5 i morse studsade hon yrt upp ur sängen och rykte till sig de nya kläderna samtidigt som hon väste -det är visst dag nu. Haha, snacka om ilsket barn att få i säng igen.
Den blomstertid nu kommer? Nä! Gulligullan koko som en gök! Tre bästisar som snart har soimmarlov. Alla ungarna hade gjort kransar av silkespapper - hur fint!
Obligatorisk!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Härliga bilder! Vilken fin keps din minsta har, var har du köpt den? Har en egen liten tjej som vägrar att ha solhatt på sig och behöver något allternativ som inte är för varmt.
Tack för en inspirerande blogg!
Charlotta

Garderobenmin sa...

Charlotta - å tack! Visst är den söt, en riktig Skrållan-keps! Köpte den när min äldsta var liten...för 4 år sedan på Lindex. Sorry. Vad kul att du gillar bloggen! ;-) Ha en fin dag!

YF sa...

Underbart! Vi hade vår avslutning förra veckan och S gjorde precis som Kiddet. Upp i ottan och på med nya klänningen och basunerade ut med hög och bestämd stämma att "nu skulle vi upp och mamma skulle göra flätor i håret på henne", haha!

Garderobenmin sa...

YF - haha, älskade skitungar!