måndag 1 november 2010

åkt klart

Ja just det, nu känner jag mig nöjd på åkandet för ett bra tag framöver. Det var en kul helg men jag längtade hem hela tiden. Kiddo var som sagt lite sjuk och för övrigt så gillar jag ju att hänga med Maken och tjejerna. Men det var ju ändå en lyxig helg för mig. Tåg till Gbg på fre em klädd i superskön och varm ulltröja fr H&M och skor fr Whyred.
På tåget njöt jag av en ny bok, Norrlands svårmod (jag läser den till min bokklubb). Väldigt bra men ganska tung, författaren (Therese Söderlind) har verkligen lyckats förmedla en ganska jobbig och besvärande känsla av svårmod. Boken rör sig mellan olika årtal och geografiska platser. Bland andra Docksta och Härnösand, alltså platser här uppe i Höga Kusten. Det blir en extra krydda att läsa boken då jag bor nästan exakt på en av platserna som hon beskriver och vår sommarstuga ligger nära en annan. Ni vet den där domedagskänslan man fick när man satt och såg filmen Jägarna, som att snart går allt käpprätt åt... Det är känslan jag hade i mig när jag läste, plus svårmodet. Kanske inte så konstigt att jag längtade hem.
Men fram kom jag och på hotel bodde jag. Mysiga Mornington igen. Efter en lyxig sovmorgon och lång frukost med Svenskan som sällskap tog jag en kort sväng på stan, Maken fyller och och jag fick med mig kassar från både Grandpa och Emma&Malena, det är för övrigt en av de mysigaste butikerna jag vet, de har en fin webshop också, emmamalena.com. Jag svepte runt på stan i långkjol fr H&M, randig stickad tröja fr Åhlens, kängor fr Wera, jacka fr Tenson och handskar fr Acne. Sedan snabbt till hotellet för ombyte och piffning.
Sedan började partyt.
Årets scendekorationer var helt fantastiska...och lite läskiga.
Bandet som spelade hette passande nog Räfen och det svängde rejält. Verkligen verkligen bra drag.
Jag v ar piffig i lila klänning fr MQ, leo-ben och pumps fr H&M. Den gröna väskan är fr Miss Selfridge.
Banketten ägde rum under tjusiga kronor, bland guld och stuckatur.


Lite trött i ögonen dagen efter...tur att det var en lång tågresa hem som jag kunde vila mig i form på. Byxor fr Åhlens, tisha fr Weekday och skor fr Whyred.

3 kommentarer:

Jenny sa...

Grymt att se dig! Snygg som vanligt också. Saknar dig redan... Kram!

liten sa...

Jenny - Ja det var toppen! Saknar dig! Kram.

Livet runt 30...5 sa...

Snygg, och den där fina HM-tröjan som jag själv aldrig lyckades nypa.