torsdag 4 november 2010

Lanvin-tjat

När man läser alla de största svenska modebloggarna får man allt som oftast stå ut med att de visar samma grejer. Tex nu senast när H&M visade upp sitt samarbete med Alber Elbaz och hans Lanvin. Eftersom jag kollar många bloggar har det blivit en hel del Lanvin bilder, både pressbilder och bloggarnas egna. Jag har filtrerat och landat i följande. Kul kollektion. Karamellig och mumsig, herrdelen ska jag hålla kolla på för Maken när den släpps på webben, mycket känns inte aktuellt för mig, mycket önskar jag kändes aktuellt för mig (de kräver sitt party många av blåsorna), jag vill dock ha den vita kjolen, väldigt gärna vill jag ha den vita kjolen. Jag säger även ja tack till de Carrie-aktiga pumpsen med grön rosett. Slutligen, Ingmari Lamy är helt vansinnigt snygg (vacker) i kläderna när hon fotas för rodeo.com, jobbet ligger uppe nu.
Alltså, jag ser det tydligt. Kjolen, till svarta ben, kanske i lackpumps, en enkel t-shirt, sliten, gärna med ngt tryck, makens vintage-klocka och som pricken över i ett über-glammigt halsband...el dito örhängen. Voila! En nyårsstass a la moi.
Alltså inte dessa till kjolen men gärna till svarta slitna jeans el kostymbrallor nu på vintern el blåjeans till våren...eller tänk till bara bruna ben. Yes!

En av de hetaste i långa landet falukorv.

3 kommentarer:

Livet runt 30...5 sa...

Mm, hon är snygg. Och snygg i reklamfilmen i den gula blåsan som jag gärna hade haffat om jag hade fått tillfälle att använda den.

Natalie sa...

Ja, både kjolen och Ingmari är drop dead gorgeous!

liten sa...

Livet runt 30...5 - det är ju det som är problemet, de kräver ju onekligen sitt tillfälle blåsorna. Nyår var det enda jag kunde komma på och ska man ha den gula vill man väl ha något mera party än hemmafest.....om den intye är vansinnigt glammig då. ;-)
Natalie - Yes!