tisdag 9 november 2010

the truth is out (in side) there

Ja men pjuh då. Nu har jag gått igenom x antal dagens outfit mappar, div mitt eget ego-arkiv, och jag känner mig lite lugnad. Jag har ju massor av fina kläder....och har lyckats sätta samman både en och en annat kombination som varit lyckad. Att klädsituationen just nu är ett problem beror på tre saker 1 - tröttan, den dödar all inspiration. Lösning, det gamla trixet att tänka ut ngt dagen innan och kanske ev somna lite tidigare. 2 - jag var gravid för mindre än 5 månader sedan, kroppen är inte riktigt tillbaka och många av favoriterna passar ännu inte. Lösning, jaja men fan så tråkigt att böra babbla om träning och äta rätt. 3 - kaos i garderoberna. Kläder som är försvunna, skor som ligger djupt begravda i kartonger osv osv. Även här spelar tröttan in, när ska jag orka organisera. Maken undrade snällt om han skulle ta tjejerna och flytta in hos Svärisarna i tre dygn medan jag organiserade...hehe. Inte en dum idé.
För övrigt blev jag lite sugen på vinterbleka blommor till svarta ben när jag såg denna bild hos style.com. Jag har ngt i garderoben som påminner...men den klänningen är lite trång över mittpartiet....

2 kommentarer:

B sa...

Snäll make, kram på honom!!!
Och du som ser så slim ut, hur liten ska du bli ;-) du ser ju asfräsch ut!!!

liten sa...

B - allt är en fråga om vinklar ;-) Mitten på mig är en smula försvagad och putande.... Men det är inte mycket att klaga på så det gör jag inte. Kram!