söndag 7 november 2010

myser i hösten


Helgen har gått i gardinens tecken ;-) Vi har fixat i lägenheten mest hela helgen och nu har vi gardiner i alla rum. Tex i köket där det är rutigt och gammeldags.
När jag strukit 18 meter(!!!) gardin kände jag mig färdig, då hoppade jag och Kiddet i skorna och gick via kyrkan för att inhandla veckans godis. Jag hade blommiga ben från Lindex, ulltröja från H&M och jacka fr Weekday Vintage, skor fr Whyred.
I kyrkan var det stämningsfullt och Kiddet tyckte att det var ordentligt spännande, lycklig över att få tända ett eget minnesljus, även om hon var en smula oklar över anledningen. Efter kyrkan shoppade vi godis och blommor och skyndade hem. Bortbjudna!
Japp, hem och hoppa i ny svid. Långkjol fr H&M, grå kortärmad college-tröja och kilklackar fr Wera. Sedan iväg på ett stillsamt men ändå ösigt höstparty hos goda vännerna.
Där bjöds det förutom den traditionsenliga tjärknölen på dry martini innan middagen och vit chokladkaka efter. Snabbt bestämdes det att bilen får stå så att alla vuxna kunde få skåla med drya. Vansinnigt trevligt och mysig kväll.

8 kommentarer:

cilla sa...

Vad snyggt det blev i köksfönstret. Mysig blogg du har. :)

Jenny sa...

Fina gardiner, snajdiga strumpbyxor, finstämd kyrka och snygg middagsdonna! (har själv börjat fundera på gardiner efter 8 månader i lägenheten...)Kram

liten sa...

Cilla - tack...å tack ;-)
Jenny - Tack! Ikea är oslagbara tycker jag, både i pris och antal, fast Åhlens har ju fint färdigsytt också....jag antar att det passar bäst med färigsytt.....;-)

Livet runt 30...5 sa...

Mmmm, vit chokladkaka....jäkla viktväkteri. Jättefina gardiner.

Fru S sa...

Snygga drinkar! :)

liten sa...

Livet runt 30...5 - ammar inte du? Duktiga du om du orkar nattsudda med sjuk unge och tänka på diet. Tappert!
Fru S - ja men visst...och fint bord också ;-)

Frida sa...

Åh, ert kök ser supermysigt ut!

liten sa...

Frida - tack! Det har verkligen blivit bra.