söndag 2 maj 2010

just nu

Svimfärdig av trötthet. Har bloggat lite för länge.
Resan hem gick bra, Kiddet fick både träffa och krama Nicke Nyfiken på båten, hennes lycka var alltså gjord ;-) Vi drog hem, packade ur, tvättade och packade om. Maken och Kid drar på en liten tripp imorgon, själv ska jag jobbe, jobbe och även ha lite kul hoppas jag. Jag reste bekvämt i mina nya favvisbrallor fr PoP, tunika fr Gina Tricot och skor fr DinSko.
Nu, sömn.

5 kommentarer:

Malin Z sa...

Ni verkar ha haft det fantastiskt, det var ni väl värda. Har aldrig vart i danmark "på riktigt", bara i Köpemhamn, men det berömda ljuset verkar ju vara otroligt! Bilden på dig och kiddet på soldäcket ett par inlägg ner ser ju nästan overkligt ut. Fint!

Garderobenmin sa...

MalinZ - det var helt underbart! Andlöst vackert!!!

Att ha det gott sa...

Så otroligt vackra bilder

Bertie sa...

Vilka fina bilder du lagt upp! Då jag idag outade min graviditet på jobbet kände jag att det var på tiden att för första gången kolla mamma-avdelningen för kläder på riktigt, inte bara snegla. Konstaterade då att i alla fall inte jag vill se ut som en bäby bara för att jag har en i magen, vilket många försäljare tycks tro. Puttnutt och mjukis går fetbort, länge leve dina höga klackar och snajdiga klänningar!

Garderobenmin sa...

AHDG - tack!!! Det var så vackert där. Ljuset gör alla fint ;-)
Bertie - håller med! Jag har ingen lust att bli intvingad i rolen som Gulletussan bara för att jag är preggo. Basta!