fredag 8 oktober 2010

Ljuva helg och cool unge

Ibland går det faktiskt inte att få till en dagens utan att Kiddet fastnar på bild med mig, observera även att hon sportar två olika looks medan jag bara har tagit av mig trenchen. Hon är bäst! Som den uppmärksamme kan se så har jag gjort en kopiering av Elin Klings snygga outfit från häromdagen. En snällare variant iofs, hade gärna haft hennes skinnbrallor.....fast hade jag haft skinnbrallor hade jag nog inte tagit på mig dem och gått till öppna förskolan. Där har vi varit idag, först en korv på torget sedan häng på öppna nu har vi precis satt i oss lite hämtmat och ska snart sätta oss i bilen och köra till stugan. Jag älskar fredagskänslan! Kiddet skuttar runt här hemma i pyjamas och nynnar om fredagsmys, Maken gosar med Kid2 (hon har precis upptäckt hans skägg och är riktigt förtjust ;-), jag snabbloggar.
Kolla in Kiddet här va! Cool och ganska konceptuell om ni frågar konstvetaren. Min kopiering av frk Klings outfit består av röda jeans fr Cheap Monday, stor tröja fr H&M, trench fr Mint&Vintage och skor fr Whyred.
Mina svärföräldrar packar alltid i fina korgar och lådor, jag inspireras. Kolla bara, allt ser godare ut om det packas i korg. Varje fredag tömmer vi kylskåpet på veckans överblivna och tar med det till stugan, behövs det så skarvar vi på lokal matbutik. Ikväll smaskar tex jag och maken på lite salami, rödvin och tryffelbrie m hjortronmarmelad. YES!

Trevlig helg lovely ladies...and gents om det nu skulle vara några sådana som tittar in. Jag vet att minst en gent i Götet brukar kolla in här även om han sällan ger sig till känna. Just det, på tal om Götet. Bertie&O, det är dagen B idag va? Spännande! Lycka och styrka!

5 kommentarer:

B sa...

Fy faan vad söt hon är lilla kiddet!!! Och stor tjej! Dagen D är 18e, så lite drygt en vecka!!! Vi väntar med spänning. Ha en toppenhelg med era smaskiga tryfflar! Puss o kram!

Fru S sa...

Är det inte ett foto av dig och pappa Präst som hon håller i? Fatastiskt! Hon har verkligen tänkt igenom bilden. Undrar vad hon vill säga ... Jag måste fundera vidare på det. :)

Gunilla sa...

Färgkombon är riktigt fräck ja! Ibland är det trevligt att ha fel. ;)

Jenny sa...

Åh, vad härligt! Och fantastiskt söt och cool är hon lilla kiddet. Hoppas att helgen var fin! Kram.

Garderobenmin sa...

B - jaha, då mindes vi fel. mer spänning!
FruS - pappa präst är det (inte min alltså för er som inte vet).
Gunilla - ;-)
Jenny - det var härligt men slutade hemskt. Ringer imorgon å rapporterar. Blä!