onsdag 13 oktober 2010

till 16årigen i mig.

När jag var 16 var det grunge som gällde...klädmässigt alltså. Musiken låtsades jag bara gilla när jag egentligen bara ville lyssna på Lisa Ekdal å annan snäll musik. Hur som, högst på önskelistan stod ett par doctor martens. Tyvärr hade jag alldeles för små fötter för att kunna ha ett par. Jag skulle väl behövt special-beställa från London och hur man gjorde det hade jag då alls ingen aning om. Således blev det aldrig några doc martens för mig...för än nu alltså. En tjusig kvinna här i stan hade ett par som bara låg å skräpade i garderoben, för små. Först fick Svärmor prova men även hon gick bet. Nu har de landat hos mig och JAG ÄLSKAR DEM! Tack raraste FruF! 16åringen i mig jublar och har glatt sparkat vackra höstlöv hela dagen i dem.
Till kängorna har jag ett gammalt reafynd fr H&M och Makens raggsockar. Om ngn är sugen på en liknande klänning finns det en på hm.se, här http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=DAM_KLAKJ_KLA&shoptype=S
Ååh de är så fina!

8 kommentarer:

Livet runt 30...5 sa...

Men det där kanske vore något för mig, jag som fått order om ordentliga snörskor. Även om jag tror ortopeden utan sinne för mode tänkte mer på eccos allra stadigaste och tantigaste modell:-)

Garderobenmin sa...

Livet runt 30...5 - de är toppen. Sulan är faktiskt riktigt skön, stunsig och tjock liksom plus att de är sköna runt fotleden, stadiga. Kan nog vara lite hårda i skinnet innan man mjukat upp dem.

Anonym sa...

Åh vad fina! Har tänkt att jag vill ha ett par nu. Köpte mina efterlängtade - vinröda - i London på en tågluff 94... Hade även bomberjacka a´ Acne 2010 fast min var från Crocker.. och året var 1991- och allt går igen och igen och igen.. Och hur gammal låter jag inte nu då.. ; ) Kram fru O

Garderobenmin sa...

FruO - anade att du skulle gilla dem ;-) Jag sportade även pappas långa stickade tröjor och morfars kavajer...haha, jag såg nog ut som en luffare....i förstora kläder.

Malin S sa...

Äntligen, det var på tiden!! Hur snyggt som helst och nostalgin tog åter tag i mig... Kram!

Garderobenmin sa...

MalinS - YES!

Jenny sa...

Vilken lycka! Superfina.

Garderobenmin sa...

Jenny - Tjiho!