fredag 29 oktober 2010

på vift igen

Det känns som om jag inte gjort annat den sista tiden än att dra iväg från hem och barn, så och denna helg. Jag ska till Göteborg, på arty party och det ska bli mäktigt kul. Stor pompös ceremoni på stadsteatern, vernissage och sedan den årliga banketten. Smolket i bägaren är väl att Maken inte följer med iår, han får allt sitta hemme med Kidsen. Synd, för vi har alltid så kul just denna kväll. Men som sagt, jag får hålla fanan högt. Det var dock nära att allt frös inne, Kiddo fick feber och var riktigt ömklig och skör. Som tur är repar de sig ju snabbt de där små och idag är hon mycket piggare, en blödigare mor än jag skulle väl ha stannat hemma men jag litar helt och fullt på att det finns andra (Maken) som tar minst lika bra hand om mina barn. Så ego-mor drar nyfrissad på weekend. Vad gillar ni min uppfräshning? Radikal förändring va! ;-)
Ha en hjärtligt ;-) trevlig helg kära ni!

4 kommentarer:

sagt o gjort sa...

Riktigt riktigt fint hår!! Fin ljus nyans. Hur stylar du ditt hår? Jag har typ samma längd men ser ofta för snäll och mesig ut just nu. Ha så kul i gbg!

Livet runt 30...5 sa...

Snygg, jättefin färg. På måndag är det min tur men för min del lutar det mest att det åker av, eftersom amningen redan påbörjat den processen.

Michal Kurtis sa...

I want platinum hair tooooo!
Love the glasses


rawhem.com

Garderobenmin sa...

Sagt och gjort - Tack! Jag gör lite olika men oftast fönar jag luggen torr och ganska rak, resten av håret fönar jag bara halvtort, då kan lite av mitt självfall komma fram medan det torkar.
Livet runt 30...5 - Aha, jag märket inte av ngt sånt men då ammade jag ju bara i två månader också. Passa på och klipp en cool kort frisyr, kanske ngt du inte skulle gjort annars.
Michal Curtis - thanks and thanks ;-) Huston, wow, I´m a bit curious how you found my little place in cyber space?