lördag 2 oktober 2010

lördag i stan

Just nu; Har precis ätit en riktig dagobert-macka, chiabatta, räkor, avocado, gräddfil, löjrom, rödlök och citron. Till det avnjöts, (och njuts fortfarande) mitt absoluta vita favorit vin just nu, Saint Claire. Dansar runt som en ballerina i munnen....hehe. Barnen sover och jag å Maken fnissar åt The Marriage Ref, kul. Speciellt ikväll med både Madonna och Ricky Gervais (The Office) i panelen.
Idag har det varit kalas, Kiddet var bjuden till lilla fröken S men hela vår familj kraschade partyt. Haha! Det var hur mysigt som helst, speciellt kul när värdpappan framkallade en masspsykos bland de små barnen när han klädda ut sig till pirat och gömde sig i källarn med en skatt som de små skulle röva från honom. Haha, snacka om läskig...men snygg mustasch T!
Jag var sugen på att testa min nya tisha fr Marc Jacobs (visar den bättre en annan gång) och matchade den med jeans och tunn assymetrisk kavaj och ett strasshalsband. Kul att matcha superglammigt smycke med en enkel outfit. Har nog allt sett det mer än en gång på Carrie (tror tex att hon körde på den looken när hon ville bli tillsammans med Aidan igen....har jag rätt? Kan inte hitta mina SATC-bilder). Jeansen är Acne, kavajen H&M och skorna Wera.

1 kommentar:

Malin S sa...

Tack för att ni kom! S har bearbetat pirat-incidenten och berättar nu glatt att "pappa var lällelolig, va söbövae i sälla´n". Hoppas E inte drömmer mardömmar... ;) Kram!