tisdag 12 oktober 2010

TÄVLING - Dansfeber

Jag har fått den roliga uppgiften att lotta ut två biljetter till Dansfebers final i Stockholm på fredag, det är Plan och tv4 som håller i trådarna. Läs mer nedan.
Så för att vara den som kniper dessa två biljetter ska du kommentera på detta inlägg. Tala om vem i Dansfeber du hejar på och varför du borde få biljetterna. Vid 15:00 i morgon avbryter jag tävlingen och väljer en vinnare, håll utkik då för vinnaren måste maila mig sin adr för att vi ska hinna få ut biljetterna i tid. Ok? Lätt som en plätt!
Plan är en av världens största och äldsta internationella barnrättsorganisationer som arbetar för att barns rättigheter erkänns, respekteras och efterlevs.Varje år investerar Plan i utvecklingsprogram som ökar tillgången till god hälsa och utbildning, skapar en trygg närmiljö och kämpar mot alla former av diskriminering, våld och övergrepp. Plan Sverige arrangerar varje år Faddergalan och nu kör de ett välgörenhetsprojekt med Dansfeber, som TV4 sänder på lördagskvällar. Läs mer om Plan här: http://plansverige.org/
Bilder fr tv4, plan.se och liselotteloves.blogg.se

4 kommentarer:

Malin S sa...

Men va cool! Har dock tyvärr ingen möjlighet att åka... Lycka till alla andra!

Garderobenmin sa...

MalinS - synd, för ännu så länge har du ingen konkurrens ;-)

B sa...

Är du sponsrad nuförtia!? Cool :-)

Johanna sa...

För några veckor sen hade maken och sönerna biljetter till just Dansfeber. Det var några uppspelta killar som åkte iväg, men... och här kommer ett stort men... på vägen dit börjar lillebror kräkas i bilen. En tur till ICA Maxi och inköp av nya kläder, men det vi trodde var en engångsföreteelse var inte det... mera kräk och det var bara för grabbarna att vända hem. Storebror var förtvivlad och det var många tårar vill jag lova. Hoppas på att vinna - jag skulle så gärna vilja ge storebror en ny chans att se Dansfeber.

Vilka vi hejar på? Hm, svårt val men nu är favoriten Nassim Al Fakir.